Wie zijn wij?
Via deze website willen wij u graag een indruk geven van onze geweldige 'DROOMVILLA'. Wij hadden al jarenlang het idee om ergens in Spanje een woning te kopen, er zelf van te genieten en te verhuren. We waren op zoek naar een woning met een gunstige ligging qua zon en een goede temperatuur om te overwinteren.
Na een zoektocht van 3 jaar waarin wij ongeveer alle kusten van Spanje bezocht hebben en na heel veel bezichtigingen met de makelaar, kwamen wij in deze prachtige groene vallei terecht.
EEN MOOIE RUSTIGE PLEK MET RONDOM NATUURSCHOON, DICHTBIJ EN UITZICHT OP ZEE MET IN DE DIRECTE NABIJHEID MOOIE PLAATSEN DIE ZEKER DE MOEITE WAARD ZIJN OM ER EEN BEZOEK TE BRENGEN.

Villa Costa Blanca

Uieindelijk resulteerde onze zoektocht in de aankoop van deze mooie villa en werd onze droom werkelijkheid. Deze villa is slechts 9 jaar oud heeft een topligging in een prachtige villawijk. Een zeer mooie aangelegde tuin en een heerlijk groot zwembad. Deze villa heeft 2 overdekte porches/terrassen met geweldig uitzicht. En op de bovenste verdieping een prachtig zonneterras. Op een van deze terrassen kunt u dan ook heerlijk relaxen tijdens de lange zomeravonden. De villa heeft totaal vier 2­ persoons slaapkamers, waarvan op de bovenste verdieping drie met 2 badkamers en één in het gastenverblijf met badkamer. Hierin staat ook een 2 ­persoons slaapbank zodat u er uiteindelijk met 9 personen in kunt verblijven. U kunt hier dan ook met 2 gezinnen samen vakantie vieren. We hebben in april 2015 deze villa aangekocht en helemaal nieuw ingericht. Het is van alle comfort en luxe voorzien. Wij zijn dan ook erg blij met het fantastische resultaat.